En underbar fransk middag á la Champagnebarens tolkning. Består av bröd från Järvsö Gårdsbaageri, ost, chark och fisk samt hemlagade marmelader
Till parmesansåsen väljer ni ett av dessa tillägg som topping: Kronärtskocka, Coppa eller Varmrökt lax med räkor
En skiva smörstekt levain med en rejäl portion av vår hemmagjorda skagenröra
serveras med oliver, knäckebröd, levain, marmelad, chutney, oliver och olivolja
Lokala ostar från Jarseost med marmelad, chutney och SM-prisat knäckebröd från Järvsö Gårdsbageri
En bricka med diverse mathantverks charkuterier, Skästra levain,oliver och olivolja
Tärningar av Järvsö Gårdsbageri surdegsbröd (SM-guld, "Skästra Levain") och en skål en fantastisk olivolja med flingsalt
Gröna oliver med känor
Torr rostade jordnötter & cashewnötter
Spröda chips från Bjäre halvön i skåne. Varsamt saltade eller Gräddfil & lök
krämig vaniljglass serveras med kökets utvalda varma sås
Mörk, intensiv chokladtryffel med rik smak. En liten lyxbit som förgyller kvällen - perfekt till kaffet eller dessertchampagne!
Dagens överraskning från Gårdsbagerit, skapad med socker och en gnutta magi - fråga oss vad som står på menyn idag!
Vi kan exklusivt stoltsera med att vara enda stället i vårt avlånga land som har samtliga av Taittingers tio sorter på hyllan. Varje kväll öppnar vi tre sorter som vi säljer på glas och i en provning (tre glas á 6cl), men självklart kan ni alltid avnjuta en sval flaska av samtliga sorter.